Kennelträff

I lördags var det dax för årets kennelträff, som pga Covid-19 blev en nedbantad version och på en plats som passade väldigt väl för detta!
 
Vi valde att hyra Rackaareenan utanför Skellefteå, som är en inhängnad för hundträning och som även har en Rambobana och en Arnoldbana.
 
Rambobanan innehåller massa hinder som hunden ska gå över, klättra på, krypa igen osv. Massa olika underlag för hundarna finns också och höga höjder! En upplevelse som innebärr både fysisk och mental motion för hundarna (och för matte och husse såklart!) . 

Arnoldbanan innehåller med balans occh koordinationssmoment och är också både rolig och nyttig! 
 
Det var drygt 20 hundar i åldern mellan 3 månader och 11 år som samlades tillsammans med sina familjer och vi vaar där närmre 5 timmar tillslut occh hade nog kunnat stanna längre för det var en så otroligt rolig och trevlig dag i solkskenet!
 
Tusen tack alla som kom, ser redan fram emot nästa års kennelträff! Ni som vill får gärna komma med förslag på vad ni vill att vi hittar på då.
 
 
 
 
 
Lite roligt var att jag insåg att alla hundar var släkt med varandra på ett eller annat sätt och samtidigt visade upp rasens mångfald i färg, päls och storlek! Superhäftigt att se verkligen! 
Och det är så rasen ska vara, vi vill absolut inte landa i en värld där alla ser likadana ut!
 
Alla hundar visade också den superfina mentalitet som jag värdesätter som uppfödare. Alla hundar tog sig an uppgifterna på banan (vissa mer som pansarvagnar utan eftertanke än andra...) med glädje och första varvet också ibland med viss försiktighet och självbevarelsedrift. Och alla funkade i gruppen även om några vuxna hanar såklart skulle visa vem som var chef ;) . Och alla var såklart 100% tillgängliga och glada, allt precis som det ska vara!! Ett gäng riktigt, riktigt härliga hundar som jag stolt kan titulera mig uppfödare till! 
 
 
Allmänt | |
Upp