Vilken härlig dag!

Årets kennelträff är nu över och vi hade verkligen en jättetrevlig dag med ca 25 hundar i åldern 5 månader - 12,5 år! Häftigt! 
 
Vi höll till i Working Dogstadius hundhall, vilken jag verkligen kan rekommendera! Stor och öppen lokal som innehöll allt man kunde tänka sig. Välordnat och bra ytor, så att man kunde träna olika saker samtidigt. Dit kommer vi mer än gärna tillbaka igen! 
 
Vi började dagen med mingel med kaffe och sedan tipspromenad med kluriga och svåra frågor, men där det vinnande laget hade 14/15 rätt! Snyggt! 
 
Vi hade bett Lovisa och Eva visa och berätta om Nosework, vilket var dagens aktivitet. Superkul att se allt från en helt ny hund till en hund som redan tävlat! Alla som ville fick också testa på, vilket nästan alla gjorde! Flera av deltagarna blev direkt "bitna" av aktiviteten, skulle tro att det kommer att beställas en hel del NW-grejor till Quai´s-hundar inom de närmsta dagarna!
 
Under tiden fanns det möjlighet att socialisera, utställningsträna, dricka kaffe och äta varmkorv och alla deltagarna fick med sig en fin goodiebag sponsrat av Royal Canin, Arken Zoo i Umeå och Granngården i Umeå. Tusen tack! 
 
En supertrevlig dag helt enkelt, skulle tro att vi gör om det igen nästa år! 
 
Tusen tack till sponsorer, mamma för hjälp med fikat, Eva och Lovisa för NW-hjälp och alla ni som kom och var med med era fina hundar! 
 
(null)
 Working Dogstadius fina anläggning! Gå gärna in och följ dem på FB! 
 
(null)
Träffens äldsta deltagare, och vår första Jack Russell Alice 12,5 år (Jämtskogens Because of You) i mattes famn
 
(null)
Gunilla och Märta (Quai´s Eleganza) myser på hallens fina konstgräs) 
 
(null)
Lovisa pratar NW och visar med Doris (Quai´s Bring it on) som aldrig tidigare testat NW men som fattade galoppen direkt och tyckte att det var superkul! 
 
(null)
Lovisa och Eva pratar NW 
 
(null)
En del av gänget efter tipspromenaden
 
 
(null)
Vi hade massa gott fika och den bästa serveringspersoneln = mamma! 
 
Mamma 💗
 
 
(null)
Självklart hanns det med en hel del hundbus! Här Quai´s Eleganza och Quai´s Little Commander
 
(null)
Nästan hela gänget samlade på bild! Saknas en del hundar och vi som valde att stå bakom kameran ;) 
 
(null)
Tipspromenaden var både svår och klurig!
 
(null)
Självklart var hundarna med under tipspromenaden! 

(null)
Det vinnande laget! Tilda (med Quai´s Firecracker), Åsa, Susanne ( med Quai´s Hello Kitty), Isabella & Eva (här med Quai´s Vanilla Sky) 
 
(null)
Efter tipspromenaden fick deltagarna presentera varandra! 
Här Jennifer, Miriam (med Quai´s You Bet), Klas, Peo (med Quai´s Quite Something) 
 
 
(null)
Snillen spekulerar, Mathias (med Suspecial Gypsy Queen) surrar med Magnus, som förövrigt både har schäfer och Jack Russell från kennel Quai´s! 
 
(null)
Nora tränar med Ines (Quai´s Gossip Girl) 

(null)
Utställning med ett gäng fina trefärgade hundar!
Elin med Doris (Quai´s Bring it on), Jennifer med Alvin (Quai´s All Time High), Mathias med Måns (Jackobean Le Paradis Latin) och Nora med Ines (Quai´s Gossip Girl) 
Allmänt | Kennelträff | |
Upp