Kennelträff stundar

I helgen är det dax för kennelträff för alla våra valpköpare som vill och kan! Ska verkligen bli superkul, speciellt som det var ett tag sedan vi fick ihop någon sist. 
 
I år testar vi ett nytt grepp och kommer att ha träffen i hyrd inomhuslokal och på vintern.
Vi har haft väldigt svårt att få ihop en träff på våren,/sommaren pga att alla har så otroligt mycket då.
Och vi själva har ofta mycket hundutställningar, hästtävlingar, valpar och även även annat som inte har med djuren att göra just på våren.
 
Så nu kör vi som sagt på vintern och det verkar passa eftersom uppslutningen varit god! Sen kan jag förstå att det är svårt för våra långväga valpköpare att åka långt vintertid, så det passar nog främst de som bor i norrland.

För det är ju lite knepigt eftersom som vi har valpköpare i hela sverige, ja hela norden egentligen men de som bor utomlands är främst andra uppfödare som köpt hund från oss. 
 
Men på söndag är det alltså dax och vi ser fram emot en dag med massa socialt umgänge, träffa massa fina hundar, testa på Nosework, träna lite tillsammans och lite annat smått och gott! Bilder kommer självklart att komma upp här efteråt!
 
Jättekul föresten med alla inomhuslokaler som poppar upp runt Umeå nu. Just den vi hyrt har vi faktiskt spenderat en hel del tid i då barnen var små, eftersom det då var Leos lekland där!
Ska bli spännande att se hur det ser ut där idag! 
Gamla bilder från kennelträffen 2010, tänk att dessa fina bushundar idag nästan är pensionärer nu?! 
 
 
 
 
Allmänt | Jack Russell Terrier, Kennelträff | |
Upp